Actas da XIV Xornada de Literatura de Tradición Oral. O medo é libre. Os mecanismos do medo na literatura de tradición oral (PDF)

Decembro de 2021

Agradecementos Grupo de traballo da Sección de Literatura de Tradición Oral da AELG (Ana Acuña, Calros Solla, Carme Pernas Bermúdez, Félix Castro Vicente, Lois Pérez, Xosé Manuel Varela, Xurxo Souto e Antonio Reigosa).

Ilustracións da autoría de Noemí López, reprodución autorizada da serie “Dúas ducias de cocos”, parte da guía didáctica do espectáculo teatral Boas Noites, producido pola compañía Berrobambán e basado na obra homónima de Paula Carballeira.

Esta edición contou co patrocinio da Área de Cultura da Deputación Provincial de Lugo