Webs encantadas

BOLETÍN DE LITERATURA ORAL

O BOLETÍN DE LITERATURA ORAL é unha publicación anual dedicada á Literatura Española de tradición oral. O seu obxectivo é, en primeiro lugar, difundir as gravacións de romances, cancións, lendas, contos e outras manifestacións literarias de transmisión oral rexistradas no arquivo sonoro do Corpus dixital giennense de Literatura de transmisión oral coordinado por David Mañero Lozano. Esta iniciativa, xurdida por mor dun proxecto de innovación docente levado a cabo na Universidade de Xaén, proponse achegar un conxunto de textos que nos permitan estudar a pervivencia da literatura de transmisión oral na provincia de Xaén. Así mesmo, o BLO está aberto a toda contribución científica relacionada co seu ámbito de estudo, non necesariamente circunscrito ás composicións recollidas na provincia de Xaén, para o que se formou un Consello editor encargado de revisar as achegas recibidas e, no seu caso, decidir a súa avaliación anónima por parte de dous revisores externos. Os interesados en remitir as súas propostas de artigos ou outro tipo de colaboracións ao BLO deben dirixirse á seguinte dirección de correo electrónico: redaccionblog@gmail.com

BOLETÍN DE LITERATURA ORAL.